catering

Catering – Mad ud af huset

Nyd den enestående oplevelse af catering hos Restaurant Liman. Vores cateringtjeneste bringer vores autentiske middelhavsretter direkte til din begivenhed og sikrer, at dine gæster får en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

Vores erfarne kokke bruger kun de fineste kvalitetsingredienser til at tilberede vores retter, der er inspireret af Middelhavets smagfulde køkken. Uanset om det er en formel festmiddag, en jubilæumsfest eller en forretningsreception, kan vi skræddersy en menu, der passer til dine præferencer og behov.

Menu

Uanset hvilke retter du vælger fra Restaurant Limans menukort, kan du være sikker på en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, der kombinerer smag, kreativitet og enestående præsentation. Velkommen til en kulinarisk rejse ved vandkanten!

Selskaber

Selskaber er begivenheder, hvor mennesker samles for at fejre en særlig anledning eller markere en milepæl i livet. Det kan være alt fra fødselsdage, jubilæer, bryllupper, firmaarrangementer eller andre festlige begivenheder.

Reserver dit eksklusive bordoplevelse

På Restaurant Liman er det nemt at reservere et bord til din næste besøg og sikre dig en plads i vores charmerende og eksklusive omgivelser. Vores mål er at sikre, at din spiseoplevelse er så behagelig som muligt, og vores venlige personale er dedikeret til at imødekomme dine behov og ønsker.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Restaurant Liman og give dig en uforglemmelig spiseoplevelse. Book dit bord i dag og lad os tage os af resten.