Bestil take away

HUSK! Du kan bestille gratis mad til afhentning når du har nok bonus. Du optjener 10% bonus hvergang du bestiller online!

Tag vores lækre mad med hjem

På Restaurant Liman tilbyder vi ikke kun en fantastisk spiseoplevelse på vores lokation, men vi giver dig også mulighed for at nyde vores lækre mad derhjemme med vores praktiske take away-service.

Vores take away-service er ideel til travle dage, når du ikke har tid eller lyst til at lave mad selv. Du kan forkæle dig selv og dine nærmeste med vores delikate retter uden at skulle bekymre dig om indkøb og madlavning.

Så næste gang du har lyst til vores lækre middelhavsretter, kan du bestille take away fra Restaurant Liman og nyde dem i komforten af dit eget hjem. Giv os et opkald, og vi vil være glade for at tage imod din bestilling og give dig en smagfuld oplevelse, selv når du er på farten.

Menu

Uanset hvilke retter du vælger fra Restaurant Limans menukort, kan du være sikker på en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, der kombinerer smag, kreativitet og enestående præsentation. Velkommen til en kulinarisk rejse ved vandkanten!

Selskaber

Selskaber er begivenheder, hvor mennesker samles for at fejre en særlig anledning eller markere en milepæl i livet. Det kan være alt fra fødselsdage, jubilæer, bryllupper, firmaarrangementer eller andre festlige begivenheder.

Catering

Catering er en tjeneste, der tilbyder mad og drikkevarer til begivenheder og arrangementer uden for de traditionelle spisesteder. Det er en bekvem og fleksibel løsning, der gør det muligt at servere velsmagende måltider til et større antal mennesker på forskellige steder.

Reserver dit eksklusive bordoplevelse

På Restaurant Liman er det nemt at reservere et bord til din næste besøg og sikre dig en plads i vores charmerende og eksklusive omgivelser. Vores mål er at sikre, at din spiseoplevelse er så behagelig som muligt, og vores venlige personale er dedikeret til at imødekomme dine behov og ønsker.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Restaurant Liman og give dig en uforglemmelig spiseoplevelse. Book dit bord i dag og lad os tage os af resten.